fbpx

Boka en säker provkörning

Vi erbuder provkörning på dina villkor och med hänsyn till rådande omständigheter rengörs bilarna efter varje provkörning. I bilarna finns alltid våtservetter och handsprit.
Önskar ni hemleverans av bil för provkörning (30 min provkörning) så ordnar vi det, skriv det önskemålet i fältet övrigt.
Fyll i dina kontaktuppgifter, vilken bil du önskar provköra och när du vill provköra den i fälten bredvid så kommer en av våra säljare att kontakta dig för bekräftande av bokad provkörning.

Boka provkörning

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna ge dig möjligheten att provköra en av våra bilar. I samband med provkörningen görs en körkortskontroll för att kontrollera körkortets giltighet. Den ovan beskrivna behandlingen är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten, varför den rättsliga grunden är fullgörande av avtal. Vi kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger oss rätt att behandla dina personuppgifter. Vi kommer att spara dina uppgifter i 3 månader efter genomförd provkörning.

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna
dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns
här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.