fbpx

Aldrig har tiden varit så värdefull som idag. Alla kämpar vi för att få dagen och natten att räcka till. Tiden som behövs till familjen, till dig själv, till dina vänner, till att göra absolut ingenting. Till att andas.

Vi vet att din tid är viktig och vi ska göra allt vi kan för att underlätta din vardag och möjliggöra de stunder just du behöver. Välkommen till oss.

Riktigt bra service har varit vår ledstjärna genom åren. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Att mötas på dina villkor, oavsett om det är fysiskt eller online, och guida till de bästa valen utifrån just dina behov.

Du hittar oss på någon av våra två anläggningar i Älmhult eller Hässleholm. Förutom förstklassig service erbjuder vi nya Kia, Peugeot och Citroën samt begagnade bilar från alla bilmärken. Vi är även auktoriserad Kia- och Peugeot/Citroën verkstad.

Med ett öra mot samtiden och ett öga mot framtiden jobbar vi för att förenkla för våra kunder. Stora och små, företag som privatperson, för den som enbart köper ett par torkarblad eller den som krockat bilen. Vi servar, lagar, lyssnar, ger råd, levererar och inspirerar.

Våra ledord är optimistiskt, drivet och hållbart.

Tillsammans banar vi ny väg och blir en del av att forma en friare, säkrare och mer hållbar framtid!