fbpx

Peugeots elbilar – med laddbox och serviceavtal på köpet

Nu kan du beställa våra fantastiska elbilar nya Peugeot e-208 och nya Peugeot e-2008 SUV med laddbox och serviceavtal på köpet – från endast 304 900 kr.

Peugeots elbilar finns nu i Sverige. Välj mellan Årets Bil-vinnaren nya Peugeot e-208 och nya Peugeot e-2008 SUV – få upp till 340 km räckvidd, den tredimensionella instrumentpanelen Peugeot i-Cockpit 3D tillsammans med en tyst och bekväm körupplevelse. Nu ingår dessutom laddbox och serviceavtal när du köper en elbil från oss på Peugeot. Det går också att privatleasa din elbil under 36 månader och få serviceavtal på köpet.

Nya Peugeot e-208

Nya PEUGEOT e-208 erbjuder en livlig och stimulerande körning tack vare en 100 % elektrisk motor som skapar en ny typ av rörlighet. Njut av den tysta motorn och upptäck det omedelbara vridmomentet.

 

Kampanjpris från 304 900 kr 

Privatleasing från 3 649 kr/mån

Nya Peugeot e-2008 SUV

Upptäck nya Peugeot 2008, en mångsidig och utmärkt designad SUV för en utökad körupplevelse. Upplev PEUGEOT i-Cockpit® 3D, avancerad teknik och ett urval av kraftfulla och effektiva förbrännings- och elmotorer.

 

Kampanjpris från 339 900 kr

Privatleasing från 3 999 kr/mån

Vilken modell vill du provköra?

Fyll i dina kontaktuppgifter, vilken bil du önskar provköra och när du vill provköra den i fälten bredvid så kommer en av våra säljare att kontakta dig för bekräftande av bokad provkörning.

 

Boka provkörning

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna ge dig möjligheten att provköra en av våra bilar. I samband med provkörningen görs en körkortskontroll för att kontrollera körkortets giltighet. Den ovan beskrivna behandlingen är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten, varför den rättsliga grunden är fullgörande av avtal. Vi kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger oss rätt att behandla dina personuppgifter. Vi kommer att spara dina uppgifter i 3 månader efter genomförd provkörning.

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.