fbpx
Välj en sida

Helt nya Kia Sportage – ladda för nya intryck

Nu går det att beställa helt nya Kia Sportage – en sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria.

Två helt nya versioner

Kia Sportage kommer i två versioner där hybridutförandet är först ut och strax därefter kommer även helt nya Kia Sportage som plug-in hybrid. Med en dragkraft på hela 1650 kg är hybridutförandet av Kia Sportage perfekt för tyngre släp. Som ytterligare ett steg mot Kias mål 100 % laddbart 2024 lanseras sedan helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid under våren.

Mer plats för intryck

Sportage har blivit större. Den luftiga kupén och utökat benutrymme för passagerare ger mer utrymme för en bekvämare resa. Kia Sportage Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten, 1715 liter i plug-in hybrid-versionen. Dessutom kan ryggstödet fällas 40:20:40. Bra när resan är lång och packningen stor.

Inspirerande körning med avancerad teknik

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Kia Connect

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen.

100 procent laddbart till 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 78 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (46 gram/km) av de 12 största bilmärkena i Sverige Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024

7 sköna år med Kia

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Kia Sportage Hybrid

  • Rek pris fr. 375 400 kr
  • Privatleasing: fr. 4 450 kr/mån*
  • Förmånsvärde: ännu ej fastställt
  • Lanseras: februari 2022
  • Går att boka från och med december 2021

Kia Sportage Plug-In Hybrid

  • Rek pris fr. 437 900 kr
  • Privatleasing: ännu ej fastställt
  • Förmånsvärde: ännu ej fastställt
  • Lanseras: våren 2022
  • Går att boka från och med december 2021

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna
dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns
här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.