fbpx

Einarsson Bil, lediga tjänster

 

Einarsson Bil

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden.Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart. 

Vår värdegrund

Trivsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet. 

Kvalitet
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

 

Vi söker Biladministratör / Ekonomiassistent

 

R Einarsson Bil är ett privatägt bilbolag som startades 2007 i Älmhult.

Idag representerar vi Kia och Peugeot med tillhörande fullserviceverkstäder i Älmhult och Hässleholm.

Vi är 25 st anställda. Företaget omsätter ca: 300 miljoner kronor om året.

Vi levererar ca 1700 st bilar per år och administrerar ca 9000 st arbetsordrar på våra båda bilverkstäder.

Vi söker nu en proffsig och engagerad kollega till vår Biladministration / ekonomi, på R Einarsson Bil AB i Älmhult och Hässleholm.

 Hur ser en arbetsdag ut? 

Du kommer arbeta med hela processen -från beställning av Kia och Peugeot-bilar till leverans till kund. Du har daglig kontakt med våra säljare, myndigheter, finans- och försäkringsbolag. 

Du hanterar inkommande mejl, köpeavtal, bilägarbyten, dokumentation runt lån- och leasing samt säkerställer att alla handlingar är korrekta och klara till leveransdag. 

Du säkerställer även att vi följer de lagliga krav och förordningar som finns samt följer företagets Guidelines. Den utbildning som krävs erbjuder vi internt på bolaget.

 Här krävs mycket god prioriterings- och planeringsförmåga, noggrannhet och ansvarskänsla. Huvudsakliga uppgifter är: 

• Hanteringen av ingående mejl och telefonsamtal 

• Orderregistrering 

• Slutgiltig kontrollfunktion av köpeavtal, finanser, betalningar etc. 

• Registrera ägarbyte, försäkringar, garantier och finansiering 

• Bilbetalningar och fakturahantering 

• Hålla rutiner och processer uppdaterade samt sträva efter förbättring och effektivisering 

• Registervård 

Vem trivs här? 

Du brinner för att arbeta administrativt, är noggrann och systematisk samt har en förståelse för ekonomi. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter och/eller servicearbete. Erfarenhet från fordonsbranschen anses som meriterande. Flexibilitet och känsla för att ge god service kommer att ta dig långt och du räds inte för att ta tag i det som behövs göras. Sysselsättningsgraden är på heltid och anställningen innebär 6 månaders provanställning. 

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag, men senast den 28 februari tack.

Ansökningar med CV, personligt brev samt referenser skickas till; 

reine.einarsson@einarssonbil.se , märk ansökan med ”Biladministratör / Ekonomiassistent”

 Varmt välkommen med dig ansökan!

 

 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.