fbpx
Jobba Hos Oss | EINARSSON BIL

Einarsson Bil, lediga tjänster

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden.Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart. 

Vår värdegrund

Trivsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet. 

Kvalitet
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

Välkommen att mejla din spontanansökan till: reine.einarsson@einarssonbil.se

 

Vi söker tekniker / bilmekaniker

Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling

Du skall arbeta inom Kia & Peugeot service. Du har en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. R Einarsson Bil AB startade i Älmhult 2007, och finns idag representerade med Kia i Älmhult och Peugeot i Hässleholm. Vi är marknadsledande med Kia sedan länge och har dokumenterat mycket hög kundnöjdhet inom både försäljning och service.  

Det är positivt om du har en dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Att du har ett stort teknikintresse såväl som en utvecklad känsla för god service. Vi tror att du har god vana och förmåga att själva söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska väl, både skriftligt och muntligt. 
I introduktionsutbildningen kommer du behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system krävs det även att du har god datorvana.

Du kommer att arbeta i ett team där vi alla är lagspelare och ser till allas bästa. I denna roll kommer du ges möjlighet att göra positiva förändringar på arbetsplatsen när det gäller såväl trivsel som rutiner.  Du kommer in på en arbetsplats med korta beslutsvägar.

Har du tidigare arbetat med Kia eller Peugeot, samt jobbat i systemet KOBRA ses detta som mycket meriterande, dock inget krav.

Vi erbjuder:
– Goda villkor
– Utmanande och utvecklande arbete samt fina utbildningar via Kia & Peugeot

Dina kvalifikationer:
– Fordonsteknisk utbildning
– Social kompetens och en vilja att skapa goda kundrelationer
– Behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt.
– B-körkort
– God datorvana
– Initiativtagande och självgående

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidareanställning, heltid 40 h/vecka

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Älmhult

Ansökningsfrist: Skicka din ansökan senast 11/1 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då urval sker löpande.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till johan.levin@einarssonbil.se

Vi söker biladministratör / ekonom

Einarsson Bil befinner sig i en expansiv fas och vi är nu i behov av att utöka vår ekonomi och biladministrationsavdelning med ytterligare en medarbetare.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en del av vår biladministration med uppgiften att ta bilaffären genom vårt affärssystem Kobra tillsammans med en kollega. Tjänsten är bred och du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi och biladministration men även vara en viktig kugge i bolagets arbete med att utveckla och förbättra våra rutiner.

I vårt team ingår tre medarbetare. Du kommer i tjänsten att få god introduktion till arbetsuppgifterna och få arbeta ihop med ett mindre team som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande breda redovisningsroller och i grunden har du minst eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du har med andra ord en god kompetens i hela redovisningsprocessen, ax till limpa.

Du har med fördel också arbetat med affärssystem och gärna Kobra men det är dock inte ett krav. Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Vidare är dudriven i ditt arbetssätt och du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av bilar, människor och förbättringsarbete.Du kommer att rapportera till ekonomichefen, med vem du också arbetar nära i det dagliga arbetet.

Känner du att du är redo för nya utmaningar, och vill ha mer information om tjänsten, kontakta företagets Ekonomichef Janet Ledin på 0476-64 76 16 janet.ledin@einarssonbil.se

Din ansökan med personligt brev, CV samt goda referenser vill vi ha senast den 7/1 – 2021, ansökan mailas till janet.ledin@einarssonbil.se

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.