fbpx

 Einarsson Bil, lediga tjänster

 

Einarsson Bil

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia, Peugeot & Citroën i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden. Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart.

Vår värdegrund

Trivsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet.

Kvalitet
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

 

 

Vi söker Servicesäljare / Bilmekaniker /Tekniker

Einarsson Bil i Älmhult & Hässleholm representerar Kia, Peugeot & Citroën.

 Vi växer ständigt och söker därav nya medarbetare till våra anläggningar i Älmhult och Hässleholm.

 Tjänster som ständigt är aktuella hos oss är säljare, servicesäljare och bilmekaniker/tekniker.

Är du bekant med affärssystemet Kobra så är det en merit.

Hör av dig med din spontanansökan, med rubrik vilken tjänst du söker till ;

emma.lindvall@einarssonbil.se

Ansökningar och rekrytering sker löpande, med omgående tillträde.

 

 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.