fbpx

 Einarsson Bil, lediga tjänster

 

Einarsson Bil

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden.Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart. 

Vår värdegrund

Trivsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet. 

Kvalitet
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

 

 

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Älmhult

Så vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Med ett bilmärke som leder försäljningen av elektrifierade bilar i landet idag, och är den mest sålda bilen till privatpersoner år efter år.

 R Einarsson Bil i Älmhult behöver nu utöka med flera servicetekniker.

Som servicetekniker hos oss, kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Kias bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll. Från Kia tekniker till Kia master tekniker med bästa högvoltsutbildningen man kan erbjuda.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av felsökning med diagnosutrustning samt har goda kunskaper inom fordonselektronik. Du bör vara van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Att snabbt kunna se eventuella brister på de bilar du jobbar med, och därmed professionellt och snabbt kunna erbjuda kunden en lösning är ett krav i din dagliga roll.

7 års fabriksgaranti och vårt goda kundbemötande gör att vi har landets nöjdaste kunder.

Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, fordonsel, data eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav då bilarna blir mer och mer tekniskt avancerade.

Tjänsten som biltekniker är i dag ett högstatus jobb, och Du kan känna dig stolt som får chansen att utvecklas med oss inom bilteknik.

Vill du veta mer om tjänsten maila vår verkstadschef Emma Lindvall. 

emma.lindvall@einarssonbil.se

Sista ansökningsdag är 2022-03-25. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ansökan sker enbart via mail.

 

 

Vi söker Servicesäljare / Bilmekaniker /Tekniker

Einarsson Bil i Älmhult representerar Kia och Peugeot.

 Vi växer ständigt och söker därav nya medarbetare till våra anläggningar i Älmhult och Hässleholm.

 Tjänster som ständigt är aktuella hos oss är servicesäljare och bilmekaniker/tekniker.

Är du bekant med affärssystemet Kobra så är det en merit.

 Hör av dig med din spontanansökan, med rubrik vilken tjänst du söker till ;

reine.einarsson@einarssonbil.se

 Ansökningar och rekrytering sker löpande, med omgående tillträde.

 

 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.