fbpx
Jobba Hos Oss | EINARSSON BIL

Einarsson Bil, lediga tjänster

 

Einarsson Bil

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden.Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart. 

Vår värdegrund

Trivsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet. 

Kvalitet
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

 

 

 

Einarsson Bil söker Fordonstekniker

Vi söker nu en tekniker till vår verkstadsavdelning i Älmhult med minst 2-års fordonsteknisk bakgrund och som trivs att jobba mot uppsatta mål och uppnå hög kundnöjdhet.

Företaget representerar idag Kia och Peugeot. Kia är det mest sålda bilmärket till privatpersoner sedan flera år tillbaka.

Om Einarsson Bil

Einarsson Bil är ett familjeägt företag som grundades 2007. Vi finns i Älmult och Hässleholm. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar. I bolaget är vi ca. 27 anställda och omsätter ca 400 miljoner.

Einarsson Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Einarsson Bil är ledande inom elektrifierade bilar i området.

Om tjänsten

Som fordonstekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av hela Kia och Peugeot vagnpaket men även övriga bilmärken. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår vision “nöjd kund”.

Hos oss har Du möjlighet till personlig utveckling, genom riktigt fina utbildningar via våra generalagenter.

Placeringsort är Älmhult och arbetstiderna avser dagtid.

Tjänsten är heltid och en tillsvidare anställning.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med elektrifierade bilar.

Du ska gilla nya utmaningar och vilja vidareutbilda dig internt via oss.

 

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 9 Maj 2021.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till reine.einarsson@einarssonbil.se och märk ansökan ”Fordonstekniker Älmhult” .

Frågor angående tjänsten besvaras via mail av Reine Einarsson

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.