fbpx
Jobba Hos Oss | EINARSSON BIL

Einarsson Bil startade i Älmhult 2007.

Idag bedriver vi försäljning och service av Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm. Vår företagskultur går ut på att du som medarbetare ska tycka det är kul att gå till jobbet varje dag. Företaget och vi som jobbar här är väldigt familjära och utan prestige, vi hjälps alla åt när det behövs.

Einarsson Bil har sedan starten varit i ständig utveckling och för oss är det viktigt att hänga med i tiden.Som medarbetare vill vi ta del av Dina erfarenheter och tips och ideér, vilket bidrar till att vi hela tiden kan bli bättre och bättre. Detta genomsyras hela vägen från oss och så klart med slutkunden i fokus. Vi har landets mest nöjda kunder, och vår strävan är att alltid ha landets mest nöjda medarbetare med så klart.

Välkommen att mejla din spontanansökan till: reine.einarsson@einarssonbil.se

 

Vi söker biladministratör / ekonom

Einarsson Bil befinner sig i en expansiv fas och vi är nu i behov av att utöka vår ekonomi och biladministrationsavdelning med ytterligare en medarbetare.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en del av vår biladministration med uppgiften att ta bilaffären genom vårt affärssystem Kobra tillsammans med en kollega. Tjänsten är bred och du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi och biladministration men även vara en viktig kugge i bolagets arbete med att utveckla och förbättra våra rutiner.

I vårt team ingår tre medarbetare. Du kommer i tjänsten att få god introduktion till arbetsuppgifterna och få arbeta ihop med ett mindre team som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande breda redovisningsroller och i grunden har du minst eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du har med andra ord en god kompetens i hela redovisningsprocessen, ax till limpa.

Du har med fördel också arbetat med affärssystem och gärna Kobra men det är dock inte ett krav. Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Vidare är dudriven i ditt arbetssätt och du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av bilar, människor och förbättringsarbete.Du kommer att rapportera till ekonomichefen, med vem du också arbetar nära i det dagliga arbetet.

Känner du att du är redo för nya utmaningar, och vill ha mer information om tjänsten, kontakta företagets Ekonomichef Janet Ledin på 0476-64 76 16 janet.ledin@einarssonbil.se

Din ansökan med personligt brev, CV samt goda referenser vill vi ha senast den 7/1 – 2021, ansökan mailas till janet.ledin@einarssonbil.se

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.