fbpx

VÄLKOMMEN TILL EINARSSON BIL

Företaget representerar idag bilmärkena Kia och Peugeot.

Vår affärsidé är att finnas tillhands som rådgivare för dig när det gäller allt från köp av bil, och genom hela ert bilägande.

Begagnade bilar

Se våra begagnade bilar i lager

HÄSSLEHOLM

Kaveldunsvägen 2,
281 47 Hässleholm

ÄLMHULT

Handelsvägen 18 D
343 33 Älmhult

ÄLMHULT

Södra Ringvägen 1,
343 34 Älmhult

ÄLMHULT

Södra Ringvägen 1,
343 34 Älmhult

KÖPA PEUGEOT

Nya Peugeot har en exklusiv exteriör och en inredning som ödmjukt visar att det är en premiumbil idag att räkna med. Peugeot är det bilmärke som står för lägst CO-2 utsläpp och förbrukning i branschen, oavsett om du väljer en personbil eller transportbil, och även om du väljer en bensin, diesel eller plug – hybrid. Kanske du väljer en av våra 100% helelektrifierade bilar. Dessa har fullstora bagageutrymmen utan inskränkning fån batteriet i bilen. Kolla in nya PEUGEOT i – cockpit 3D.

KÖPA KIA

Nya Kia är en av de mest sålda bilarna i Sverige. Det finns en bil för alla, från liten till stor och många av våra bilar är elektrifierade. Höga andrahandsvärden och låg total ägandekostnad, med tanke på nybilsgarantin på 7 år eller 15000 mil.

Boka service

Vi är auktoriserad verkstad för Kia & Peugeot.

Kära kunder – Information om Coronaviruset

Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och har gjort
följande åtgärder i hela vår organisation:
  • Vi har ökat frekvensen för vår städning, och desinficerar på särskilt utsatta ställen (som toaletter, dörrhandtag mm.)
  • Medarbetare som kan ha varit utsatta för smittrisk, eller har symptom som kan tyda på smitta, är inte på arbetsplatsen.
  • Vi tar inte i hand och undviker kroppskontakt på våraanläggningar.
  • Just nu har vi ingen medarbetare som är sjuk.

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.