fbpx

Peugeot Finansiering

Nyckeln till en bra bilaffär beror till stor del på hur finansieringslösningen ser ut. Genom Peugeot Finans får du möjlighet att äga/leasa den Peugeot som passar just dina önskemål och krav.
Peugeot Finans ingår i DNB Finans vilket innebär att du har en partner med finansiell styrka och stabilitet. Dessutom får du mycket konkurrenskraftiga villkor, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Enkelt både för företaget och den anställde

Peugeot har idag ett av marknadens bredaste sortiment vilket gör att du som företagare lätt hittar en bil för varje användningsområde och smak. Vi har en lång erfarenhet av att leverera bilar med högeffektiva dieselmotorer vilket bidrar till låg bränsleförbrukning och låg miljöpåverkan, vilket är viktigt både för både företaget och den anställde. Att vi erbjuder bilar med högsta komfort och med en hög utrustningsnivå som standard gör inte saken mindre intressant. Allt sammantaget ger låga ägandekostnader och gynnsamma förmånsvärden.
En central fråga när det gäller alla former av företagsbilar är finansieringen och det administrativa runt omkring. Vad som är mest förmånligt är naturligtvis beroende av många olika faktorer. Peugeot har lång erfarenhet av bilfinansiering och hjälper dig att ta fram den lösning som passar ditt företag bäst.
Tillsammans ser vi över företagets totala bilbehov och alla kostnader kopplade därtill. Därefter bestämmer ni själva vilka delar ni vill lägga ut och vilka ni vill behålla själva. Att välja Peugeot är lika mycket en fråga om förarens tycke och smak som en garanti för att ägandet och administrationen av bilarna blir så bekymmersfritt som möjligt.
För ditt företags resultaträkning och dina medarbetares ekonomi är det en bra idé att titta närmare på Peugeots modellprogram.

 

 

 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.