fbpx

Äga Peugeot – Allt för din Peugeot

Vill du göra din bil ännu snyggare, bekvämare eller tryggare? Vad sägs om lättmetallfälgar, lasthållare, dragkrok eller navigator? Einarsson bil erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör. Med dem kan du enkelt och flexibelt skräddarsy din bil efter dina personliga behov, utan att kompromissa säkerheten eller kvaliteten.
Kontakta reservdelar för mer information.
Telefon: 0451 – 76 21 00

Peugeotkortet – bekvämare för dig som kör Peugeot

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort.
Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Peugeot Försäkring

 • Din bil är värd en äkta Peugeot försäkring.
  De två första veckorna bjuder din Peugeot-handlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år.
 • Vi bjuder på försäkringen i två veckor.
  Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna Peugeot-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din Peugeot skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring.
 • Extraladdade fördelar – bara det bästa är gott nog för din Peugeot:
  Din bil behåller sitt värde
Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald Peugeot-handlare. Gäller upp till 2000 körda mil, när din bil inte är äldre än 1 år. Är din bil äldre än 1 år står vi för bilens marknadsvärde plus 25 procent. 
 • Förlängt skydd om motorn börjar hacka
Du får ersättning för skador på motor, elektronik och växellåda ända upp till 15 000 mil, när din bil inte är äldre än 8 år.
 • Sänkt självrisk på din vagnskadegaranti
Du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av din vagnskadegaranti.
 • Drulleförsäkring
Tryggt om du till exempel tappar bilnycklarna eller tankar fel bränsle. 
 • Hyrbil om din egen bil inte rullar
Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar vi för hyrbil.
 • Reparation på noga utvalda verkstäder
Din Peugeot repareras på auktoriserade verkstäder – allt för att säkra andrahandsvärdet på din bil.

PEUGEOT ASSISTANCE

FÖR PERSON- OCH TRANSPORTBILAR UPP TILL 36 MÅNADER
Peugeot Assistance ingår automatiskt och helt kostnadsfritt i alla nya Peugeot person- och transportbilar* sålda via auktoriserad Peugeotåterförsäljare. Peugeot Assistance ingår de första 36 månaderna från första registreringsdatumet. Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistance dig omedelbar och kostnadsfri assistans – om orsaken till driftstoppet beror på ett tekniskt fel som täcks av Peugeot nybilsgaranti.
I första hand försöker Peugeot Assistance avhjälpa driftstoppet på plats. Går inte det bärgas bilen till närmaste auktoriserade Peugeotverkstad. Kan verkstaden inte reparera bilen inom 24 timmar hjälper Peugeot Assistance dig så du kan fortsätta din färd. Detta kan ske med hyrbil, taxi, tåg, flyg, alternativt övernattning på hotell – det som av Peugeot Assistance bedöms passa situationen bäst.
Kontakta Peugeot Assistance på: 020-89 89 73 för hjälp i Sverige +46 771 106 605 för assistans i Europa

VÄGASSISTANS FÖR BILAR SOM ÄR 36 MÅNADER OCH ÄLDRE
När din Peugeot Assistance upphört kan du teckna Peugeot Service Assistans alternativt Peugeot Service Assistans Plus. Tala med din Peugeotåterförsäljare-/verkstad för mer information.
* Ej Taxi- och hyrbilar
* Gäller bilar inregistrerade från och med 2013-01-01, assistancen följer fabriksgarantin på bilen, vänligen se service & garantihäftet vad som gäller för just din bil.

Varför serva din Peugeot auktoriserat?

Hos vår auktoriserade Peugeotverkstad är du som kund garanterad en bilservice som håller hög nivå och som säkerställer både din trygghet och säkerhet. Vi är med dig, hela vägen. Vi har högutbildade tekniker som tar hand om din bil. Dessutom säkrar du andrahandsvärdet på din Peugeot. 

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.