fbpx
Välj en sida

KIA ÄGA – 7 års nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde!
Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Bl a är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.    

Vägassistans

7 års fri vägassistans*
Om du skulle råka ut för något missöde längs vägen garanterar Kia och Peugeot assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.
Exempel på händelser då assistans kan hjälpa dig att komma vidare:
• Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
• Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

För utförlig information se avtalstext för assistans i din servicebok.
Kia Assistans nödnummer: 0770 – 117 000
*Kia Serviceaktiverad Assistans omfattas av Kia personbilar i standardutförande av Kia Motors Sweden. (undantag är taxi, budbil, hyrbil, avställd, körförbud, bankörning). Bilen måste vara servad på auktoriserad verkstad varje år för att erhålla 7 års vägassistans eller maximalt 15.000 mil.

Kia Bilförsäkring

Tål att jämföras!
De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Kia-kortet

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar.
Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

Originaltillbehör

Extrautrusta din Kia!
Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

Varför serva din Kia auktoriserat? 

 Kia är den enda biltillverkaren i Europa som erbjuder nybilsgaranti i hela 7-år eller 15 000 mil. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala. Garantin är istället något som ger dig som Kiaägare fullständig trygghet. Nybilsgarantin gäller dessutom från fabrik och följer bilen oavsett hur många gånger den byter ägare. Med denna generösa nybilsgaranti blir underhållet av din bil lägre samtidigt som andrahandsvärdet också blir högre. Nybilsgarantin täcker eventuella fel eller defekter som kan hänföras till ett produktions- eller monteringsfel under normal användning.

Även EV-batterierna i våra elbilar och plug-in hybrider omfattas av garantin. Skador som uppstått till följd av normalt slitage, såsom slitage på däck och bromsbelägg omfattas inte av garantin. Varje gång du servar din bil hos oss vet du inte bara att det är en högutbildad servicetekniker som ser över din bil. Du får dessutom fria kart- uppdateringar och kostnadsfri vägassistans i upp till 7 år.

Vi har många års erfarenhet i branschen och välutbildad personal, som gör att du alltid kan känna
dig som hemma hos oss på Einarsson Bil. Företaget har nöjda kunder ifrån hela landet och finns
här för dig oavsett om du har privat bil eller tjänstebil.